Què visitar al desembre al Vallès Oriental? #NadalAlVallèsOriental

El mes de desembre tot just comença i a tots en recorda que queda poc perquè arribin les festes nadalenques. Un mes on la família i els amics es reuneixen, es fan sopars tradicionals i la gent comença a decorar la casa per a l’ocasió. A més, aquesta època és un moment ideal per passar uns dies fora, fer excursions i contemplar com la vegetació s’adapta al clima.

Si no us voleu quedar a casa pel mes de desembre, el Vallès Oriental  té llocs molt interessants per passar en família que no us podeu perdre. A la comarca podeu gaudir d’espais naturals, excursions per parcs, museus o emplaçaments històrics! Tot seguit us expliquem que podeu visitar al Vallès Oriental. I vosaltres on anireu aquest mes de desembre?

Pren un bany calent a les termes
Si el fred és una excusa per no sortir, al Vallès Oriental canviareu d’opinió. En aquesta comarca trobem el primer poble termal de Catalunya i té el privilegi de comptar amb les termes romanes més ben conservades de tota la península. Pels que us agrada la història, al museu Thermalia podreu gaudir d’una visita guiada al circuit d’aigua termal que passa per la Font del Lleó, l’antic balneari de Can Rius, els safareigs de la Portalera i dels malalts, així com el Molí de l’Esclop. A més, també hi ha els banys termals El Safareig, que era un antic safareig i que ha esdevingut el primer bany públic de la vil·la. Allà, podreu gaudir de les propietats terapèutiques i relaxants de l’aigua termal mineromedicinal de Caldes de Montbui.


Allotja’t en masies i viu com una família pagesa
Si el que prefereixes és dormir en un entorn rural, et proposem allotjar-te en alguna de les masies i cases rurals que hi ha a la majoria de municipis del Vallès Oriental (a excepció de La Llagosta, Parets del Vallès, Granollers i Montmeló). Al ser un entorn rodejat de natura, moltes compten amb granges d’animals on, tant els més grans de la casa com els petits, podran aprendre i divertir-se a l’hora.  A més, són masies que solen disposar de zones de pícnic i sorrals i zones d’esbarjo. Sens dubte, una bona opció per desconnectar de la vida urbana i viure per un dia com una família pagesa.


La màgia del circ per Nadal a Sant Esteve de Palautordera
Tant si ets gran com petit, no et pots perdre la màgia del Circ Cric de Sant Esteve de Palautordera.  La seu de la companyia creada pel pallasso més conegut de Catalunya, en Tortell Poltrona, està situada al bell mig del Parc Natural del Montseny. Allà hi podreu gaudir d’espectacles de tota mena i també podreu veure com assagen els professionals del món del circ. A més, el circ organitza jornades lúdiques per a nois i noies, que combinen el circ i la natura. Vine a descobrir aquesta fàbrica de somnis i il·lusions.


Vine a La Roca i practica el golf
La Roca és un municipi que compta amb diverses activitats esportives i d’oci,  és per això que el terreny ha servit per construir complexos i camps de golf. Si t’agrada l’esport vina amb els teus amics i gaudeix d’un dia practicant el golf. El complex compta amb 18 forats per gaudir d’aquest esport en espais reduïts i en un entorn privilegiat. Situat a prop de La Roca Village, l’outlet, es pot gaudir del camp sense ser-ne soci. Vine i juga com un professional!



Aquestes són algunes de les activitats que es poden realitzar durant aquest mes de desembre. Però, n’hi ha de moltes altres que anirem descobrint durant aquest mes de desembre. Si voleu conèixer que fer al #NadalAlVallèsOriental no us podeu perdre l’especial de blocs que us estem preparant! 

Comentaris