6 esdeveniments esportius del Vallès Oriental que no et pots perdre

L’esport és la millor manera de poder desconnectar, relaxar-se i ens permet canviar d’ànims en tots els moments. Tot i això, moltes vegades creiem que si fem esport de manera autònoma o sense la companyia d’algú serà més avorrit o menys interessant, però no és així.

Per aquest motiu, avui us proposem sis esdeveniments esportius que es celebren al Vallès Oriental i que permetran que les nostres motivacions esportives es vagin desenvolupant cada vegada més. I és que, si el Vallès Oriental és bonic, mentre realitzem esport el podem observar encara millor. Us animeu a participar d’ alguna d’aquestes activitats?


En primer lloc podem destacar la Super Copa Seat León. Aquesta és una de les proves d’automobilisme més conegudes per la seva referència internacional. Un dels esdeveniments esportius de l’any on es podran veure cares conegudes del món del motor. És a dir, un espectacle únic digne d’admirar i de veure en primera persona al Vallès Oriental. 

D’altra banda fer referencia a La Mitja, Mitja Marató de Granollers – Les Franqueses del Vallès – La Garriga. Aquesta mitja marató, és a dir, 21 kilòmetres de recorregut entre les ciutats de Granollers, Les Franqueses del Vallès i La Garriga és un gran repte per tots els participants. Tot un espectacle de superació i esforç per part dels corredors que s’esforcen per finalitzar la cursa amb el millor temps possible.

No podria faltar un dels actes esportius amb més trajectòria dins de l’àmbit català, és a dir, les 24 hores de Ciclomotors del Circuit de Barcelona-Catalunya. Aquestes curses es realitzen al famós Circuit de Barcelona-Catalunya i durant un dia sencer més de 50 equips mostren una gran resistència per poder portar-se la victòria en un apassionant cap de setmana. El món del motor mou grans masses, i l’emoció de les 24 hores del Circuit de Catalunya és increïble. 

De la mateixa manera, la Granollers Cup és l’esdeveniment d’handbol més esperat per part de tots els amants d’aquest esport. Les últimes xifres de la Granollers Cup ho exemplifiquen: 350 equips i més de 5000 jugadors dividits en cinc categories separades per sexes: Aleví (2005-2006), Infantil (2003-2004), Cadet (2001-2002), Juvenil (1999-2000) i Junior (1996-1997-1998). 

Tanmateix, el Campionat de Catalunya d’Automobilisme reflecteix a la perfecció la passió dels habitants del Vallès Oriental pel món de l’automobilisme. Aquest campionat representa un dels esdeveniments esportius de l’any en l’àmbit català. Aquest campionat congrega a milers de persones que volen gaudir de les curses d’automòbils en primera persona. 

I per acabar, les 24 hores de la Vall del Tenes. Aquesta cursa que dura tot un cap de setmana no ha de desmerèixer al que es celebra al Circuit de Catalunya. Totes dues són diferents i el més important es que agraden a tots els apassionats del motor. En aquest cas, es celebra a Lliçà d’Amunt i el que pretén és mostrar tant la resistència física dels motors i motocicletes de les escuderies com dels mateixos participants.

Per tant, podem afirmar que al Vallès Oriental es celebren tot tipus d’esdeveniments esportius on es pot anar a gaudir de l’espectacle o per si en volem formar part. Una combinació perfecte. 

Comentaris