El Vallès Oriental, terra de motor i molt més!

La comarca del Vallès Oriental és terra d’acollida i terra de motor. Al llarg dels anys ha sigut l’escenari de grans celebracions relacionades amb el món de l’esport i el motor, seu de grans empreses del sector motor i terra natal d’esportistes de primer nivell.

Aquest cap de setmana es celebrarà el F1 Gran Premi d’Espanya Pirelli 2017 i al voltant d’aquest esdeveniment s’hi ha organitzat nombroses activitats, xerrades, exposicions, presentacions, debats, etc Trobareu totes aquestes propostes a la pàgina web del Circuit de Barcelona Catalunya www.circuitcat.com

A continuació trobareu un seguit de propostes que podeu dur a terme al voltant del Circuit de Barcelona Catalunya:

1) La comarca compta amb una gastronomia de primera!

A Partes del Vallès trobareu el restaurant El Jardí de Parets, membre del col·lectiu CuinaVO i Slow Food, que treballa amb productes de proximitat. Ofereix menú diari i menú de cap de setmana, així com carta. Tots les propostes gastronòmiques estan fets amb la màxima cura.


Més informació


2) Visita guiada al celler Can Roda de Santa Maria de Martorelles

Aquest celler, situat en una finca de quaranta hectàrees amb una casa senyorial del 1864 a Santa Maria de Martorelles i envoltat de bosc pertany a la DO Alella. Fan vins amb varietats pansa blanca, moscatell, merlot, cabernet, syrah i garnatxa.


Més informació 



3)Visita guiada al Granollers Medieval

L'antiga adoberia d'en Ginebreda i un important tram de la muralla medieval de Granollers formen un destacat conjunt arqueològic, eix del Centre d'interpretació històrica del municipi: al llarg de la visita descobrirem un ampli recinte emmurallat i els oficis i activitats productives al voltant de la pell.


Més informació


4)Visita guiada al jaciment de Mons Observans

Voleu conèixer què feien els romans a la comarca? Veniu a descobrir-ho a través de les visites guiades a l’assentament de Mons Observans! Podreu visitar les diferents estances de l’edifici que, a l’època romana, estava decorat amb pintures murals de primer estil pompeià i com aquest assentament romà va esdevenir un punt estratègic d’aquella època.


Més informació


5) Gallecs, una joia natural a pocs minuts de Barcelona

Gallecs és un espai rural de 733,52 hectàrees, situat a quinze quilòmetres al nord de Barcelona, que conserva els seus valors naturals i paisatgístics en un entorn envoltat de municipis. La principal activitat de l’espai és l’agrícola, però també és un espai on gaudir de la natura i la cultura.


Més informació


Aquesta setmana destaquem... Fira de Sant Isidre de Cardedeu

Una de les fires amb més tradició a la comarca, on hi trobem expositors dels sectors de la ramaderia, l'industria, el comerç, el turisme, la restauració, l'automoció i entitats locals. Són 4 dies plens d’activitats per a tota la família.


Més informació

Comentaris