Fires de Nadal al Vallès Oriental

Entrem al mes de desembre i amb ell s’acosta l’època de les festes de Nadal. Arreu del territori els pobles s’engalanen i preparen les activitats tradicionals d’aquestes dates, propostes per a petits i grans, que fan que tots gaudim d’uns dies especials.


A continuació us fem una petita ressenya, a títol d’exemple, de les moltes activitats programades a tota la comarca.

Del 8 de desembre al 7 de gener, Nadal a Granollers




La programació de les festes de Nadal, preparada per les entitats socials, les comercials i l'Ajuntament de Granollers, conté propostes de tota mena i per a tots els gustos. Pastorets, parc infantil, música, teatre, brou popular, activitats solidàries, festivals esportius i l'esperada visita dels Reis d'Orient!






Viu el Nadal més tradicional a Lliçà d’Amunt




Del 7 al 11 de desembre, Fira de Nadal. Entre les activitats que es faran destaquen la Fira de Nadal i Entitats, així com les activitats complementàries que s'hi organitzen durant tot el mes de desembre com el Tió més divertit i solidari del món, la Fira de l'Escudella, el III Mercat de segona mà i els concerts de l'Escola de Música de la Vall del Tenes.







Fira de Nadal a la Llagosta. Del 12 de desembre al 10 de gener



Dimecres, començarà la Fira de Nadal de la Llagosta, que és la principal novetat de la programació de les Festes de Nadal, Cap d'Any i Reis. Hi hauran parades de productes tradicionals, d'entitats i del comerç local. També s’oferiran alguns tallers i activitats organitzats per entitats de la localitat.









Comentaris