Dies de tardor plens de colors i aventura

T’imagines gaudir dels colors de la tardor tot practicant activitats de turisme actiu? Al Vallès Oriental t’ho posem fàcils! A la comarca hi ha cinc espais naturals protegits on podràs gaudir de la natura i practicar activitats diverses. Avui us en proposem dues!

Descobreix la comarca a vista vol d’ocell

 Gaudir de l’experiència única d’una visita des de l’aire és una manera lúdica i divertida de descobrir el paisatge canviant i ple de matisos, que caracteritza la nostra comarca. Aquesta activitat està pensada per a les persones que volen experimentar l’aventura de volar i veure els diferents atractius turístics, des d’una perspectiva diferent.

          Vistes aèries de Cardedeu i rodalies. Foto Globubolg


A la comarca hi ha dues empreses que organitzen diferents vols en globus: vols de descoberta, vols en grup, vols exclusius, etc No us ho penseu més i animeu-vos a experimentar la sensació tranquil·la de sobrevolar la comarca, tot descobrint paisatges impressionants
Més informació: Ballooning - www.ballooning.es i Globubolg - www.globubolg.com



Curses de Karts al Vallés Oriental

La nostra comarca te una llarga tradició en les activitats relacionades amb el motor. Així doncs, trobem una variada oferta d’activitats relacionades amb aquest sector que podreu practicar amb la família i els amics. Avui us proposem fer una cursa de karts.



Al Vallès Oriental hi ha dos circuits on poder fer curses de karts. Un és el Kartodrom de Catalunya i l’altre el Karting de Cardedeu. No us ho penseu més i veniu a viure l’adrenalina de la velocitat al volant d’un kart!

Més informació: Kartodrom de Catalunya - www.kartodrom.com/index.php i Karting Cardedeu - www.kartingcardedeu.com



Comentaris