ESPAI TERRA VISITA CALDES DE MONTBUI

Nota de premsa Caldes de Montbui
El programa Espai Terra, que presenta Tomàs Molina, grava diferents espais termals de Caldes de Montbui per al concurs que estrena aquesta temporada i que s’anomena “El joc de Catalunya”

Dilluns 1 d'octubre, un equip de l’Espai Terra, de TV3, encapçalat pel Tomàs Molina, ha recorregut diversos indrets de Caldes de Montbui per tal d'enregistrar material per a la promoció del nou concurs que el programa estrena aquesta temporada, anomenat El Joc de Catalunya.



Es tracta d'un concurs setmanal, presentat pel Jordi Aguilera, que plantejarà reptes sobre misteris, curiositats o enigmes de tot Catalunya, de tema històric, gastronòmic, arquitectònic, paisatgístic, etc. Cada dilluns, a les vuit del vespre, es farà una pregunta en directe i els telespectadors hauran de triar entre quatre possibles respostes a la web de l'Espai Terra. L'enigma es desvetllarà el divendres amb un reportatge. Entre els encertants de la setmana del Joc de Catalunya se sortejarà un cap de setmana en un hotel rural, però, a més, tots els encertants podran acumular punts al llarg de tota la temporada i optar a altres premis, entre els que destaca un cotxe.

Com a exemple de la mecànica del concurs l'equip del Tomàs Molina enregistra dos anuncis, un a Canet de Mar i l'altre a Caldes de Montbui, en els que es faran tres preguntes, respectivament, que contestarà el propi Tomàs Molina al final de l'anunci. Els anuncis es començaran a emetre a TV3 a partir del 7 d'octubre.


En el cas de Caldes de Montbui, la promoció presentarà dubtes com ara on es pot rentar la roba en un safareig d’aigua termal o on es troben unes de les termes més ben conservades de Catalunya. Evidentment, aquestes preguntes no formaran part del Joc de Catalunya. Tanmateix, els responsables del programa no descarten que alguna altra curiositat referent a la vila termal arribi a ser objecte d'algun dels futurs reptes que es plantejaran al llarg de la temporada.

Al web: http://www.caldesdemontbui.cat/plana.php?idplana=281&idp=280&idnot=3328

Comentaris